Feghouli'den derbi öncesi F.Bahçelileri kızdıracak sözler

Galatasaray'ın yıldız ismi Feghouli, 14 Nisan Pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Cezayir basınına konuştu.

Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide Kadıköy Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler 19 yıllık geleneği devam ettirmenin peşinde.

Galatasaray ise şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmadığı bir maça çıkacak. 14 Nisan Pazar günü oynanacak olan dev derbinin hakemi olarak Ali Palabıyık görevlendirildi. Bu dev maç öncesi Galatasaray'ın yıldız ismi Feghouli, Cezayir basınına konuştu.

Cezayirli futbolcu Fenerbahçe ile oynayacakları maçın bu kez farklı olacağını hatırlatarak, sarı lacivertlilerin lig pozisyonuna vurgu yaptı.

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısındaki en skorer isimlerinden ve aynı zamanda kariyerinde en fazla gol attığı sezonu sarı kırmızılı takımda yaşayan Feghouli, Fenerbahçe derbisi öncesinde şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe ile maçımız bu defa farklı olacak. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Fenerbahçe ise alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Hedefimiz 3 puan. Kazanmak için her şeyi yapacağız."

Günün Önemli Haberleri