ERTEM ŞENER KİMDİR?

ERTEM ŞENER (D. 18 TEMMUZ 1975, MALATYA), TÜRK SPOR SPİKERİ VE SUNUCU. HAYATIERTEM ŞENER 1975 YILINDA MALATYA'DA DOĞMUŞTUR. İSTANBUL 50.YIL İNSA LİSESİ'Nİ BİTİRDİKTEN SONRA ÜNİVERSİTEYİ MUĞLA ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜNDE OKUMUŞTUR. RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMLARINDA &CCEDİL;ALIŞARAK HAYATINA BAŞLAMIŞTIR. ERTEM ŞENER TELEVİZYONDA FUTBOL MA&CCEDİL;LARINDA SPİKERLİK YAPMAKTADIR. GÜNÜMÜZDE İSE SPİKERLİK YERİNE SUNUCULUK YAPMAKTADIR. TGRT, STAR TV, KANAL D, KANAL 6 VE BEYAZ TV GİBİ KANALLARDA SUNUCULUK YAPMIŞTIR. ŞİMDİ İSE BEYAZ TV'DE BEYAZ FUTBOL VE DERİN FUTBOL ADLI PROGRAMLARI SUNMAKTADIR.

Ertem Şener (d. 18 Temmuz 1975, Malatya), Türk spor spikeri ve sunucu.

Hayatı
Ertem Şener 1975 yılında Malatya'da doğmuştur. İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır.

Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programları sunmaktadır.

RTÜK'ten Beyaz Futbol programına ceza Ertem Şener çark etti Rasim Ozan Kütahyalı Sabah'tan kovuldu mu ne dedi? Rasim Ozan Kütahyalı’ya tepki yağıyor! Rasim Ozan Kütahyalı’nın kovulmasının ardından Ertem Şener’den tehdit gibi sözler!