Ersun Yanal'dan mecburi değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişiklik yaptı.

Ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan Meireles'in yerine orta alanda Holmen'i görevlendiren Ersun Yanal, dün akşamki antrenmanda sakatlanan Alves'in yerine de savunmada Bekir İrtegün'e şans verdi.

Sarı-lacivertli ekibin 18 kişilik kadrosunda Meireles ve Alves'in yanı sıra, Hasan Ali Kaldırım ile yabancı kontenjanına takılan Cristian ve Yobo bulunmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile yapılan ilk maçta 90 dakika sahada kalan ancak daha sonra kadroya giremeyen savunma oyuncusu Kadlec de haftalar sonra 18 kişilik kadroda yer aldı.

Bu arada, Alves'in sol üst ön adalesinde kısmi yırtık oluştuğu, milli maçlar nedeniyle lige verilecek aradan sonra 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile yapılacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Egemen-Bekir ilk kez bir maça birlikte başladı
Teknik direktör Yanal'ın savunmada Alves'in yerinde görevlendirdiği Bekir İrtegün, bu sezon ilk kez bir maça, savunmanın ortasında görev alan diğer isim Egemen Korkmaz ile başladı.

Bekir İrtegün'ün bundan önce ilk 11'de başladığı maçlarda Egemen Korkmaz sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

Günün Önemli Haberleri