Ersun Yanal futbolculara fırça attı! 'İlla derbi mi oynamamız lazım'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Alanyaspor yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara fırça attı. Ersun Yanal, Galatasaray derbisini örnek göstererek 'Koşmanız için illa derbi mi oynamamız lazım' diyerek oyuncularını sert bir dille uyardı.

Fenerbahçe'de bu sezon hiçbir deplasmanda galibiyet alamayan Ersun Yanal'ın futbolcularına set bir dille uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Ersun Yanal Galatasaray derbisini örnek göstererek futbolcularına 'Koşmanız için illa derbi mi oynamamız lazım' şeklinde fırça attı. Büyük maçlarla, diğer karşılaşmalar arasındaki performanstan şikâyetçi olan Yanal, Galatasaray derbisindeki direnci, Alanya karşısında gösteremediklerini söyledi. 

Ersun Yanal, "Geriye 5 tane 90 dakikamız kaldı. Hepsini de Galatasaray derbisinin sertlik düzeyinde oynamamız gerekiyor. Aksi halde kulüpte çok radikal kararlar alınacak" ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan ve Mehmet Topal'a kulübe yolu gözüktü

Futbolcularının Alanyaspor maçındaki performansını ağır bir şekilde eleştiren Ersun Yanal, Trabzonspor mücadelesinde kadro değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcının, orta sahada Tolgay Arslan ve Mehmet Topal'ın performansından memnun olmadığı, yerlerine Jailson ve Miha Zajc'a görev vermeyi planladığı öğrenildi. 

Soldado ve Hasan Ali dönüyor

Trabzonspor maçında cezası dolan Hasan Ali sol beke, Soldado ise forvete geçecek. Moses sakatlığı, Mehmet Ekici ise cezası nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak.

Günün Önemli Haberleri