Emir Sarıgül: Ünal Aysal'la beraber görevimi noktalıyorum

Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde yöneticilik yapan Emir Sarıgül, kararını verdi.

Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde yöneticilik yapan Emir Sarıgül yeni dönemde yönetimde yer almayacağını açıkladı. 
 
Karadeniz FM'de Adem Metan Şov'a telefonla bağlanan Şişli Belediye Başkan Vekili ve GS Yöneticisi Emir Sarıgül önemli açıklamalar yaptı.

İşte Emir Sarıgül'ün açıklamaları;

"Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde Başkanımız Ünal Aysal futbolcularımızdan herkes gerçek bir Galatasaraylı gibi sahada alın teri dökerek oynasın dedi. Son derece duygusal anlar yaşadık. Zaten Ünal Aysal da maç sonrasında son derece duygusal konuştu."

"ADAYLAR BENİ İSTEDİ AMA KABUL ETMEDİM"

"Benim Galatasaray'daki aktif görevim artık bitiyor, müsabakaları locadan değil taraftarlar ile beraber tribünden takip edeceğim. Onların arasında onlar ile beraber tezahürat yaparak gerçek bir Galatasaraylı gibi futbol heyecanını yaşayacağım.Kongreye girecek olan adaylar beni listelerinde görmek istediler ancak ben bu zamana kadar hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. O sebeple Ünal Aysa'la beraber görevimi noktalıyorum."

"Bugün İBB Başkanımız Sn. Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi hakkın rahmetine kavuştu. Biz kendisinin yanındaydık. Acısını, üzüntüsünü paylaştık. Kendisi değer verdiğimiz bir büyüğümüz. Ben elbette ki Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir mensubuyum ancak böylesine önemli günlerde bir olmalıyız."  
 
 

Günün Önemli Haberleri