Emenike gol suskunluğunu bozdu

Emenike 6 maçlık suskunluğun ardından gollere başladı...

Ligde forma giydiği 6 maçta gol yollarında etkisiz kalan, sarı-lacivertli formayla ilk golünü geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında atan Emenike, Gaziantepspor'a attığı gollerle, ligde üst üste iki haftayı boş geçmedi.  

İlk 11'de başladığı sezonun ilk 4 hafta maçında Torku Konyaspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Kasımpaşa mücadelelerinde gol yollarında etkisiz kalan Nijeryalı futbolcu, Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarında ikinci yarılarda oyuna dahil edilmiş ancak bu maçlarda da gol atamamıştı. Geçen haftaki Kayseri Erciyesspor maçında da sonradan oyuna girip 90+4. dakikada takımının galibiyet golünü kaydeden Emenike, sarı-lacivertli formayla Kadıköy'de ilk gollerine imzasını attı. 

Nijeryalı futbolcunun 86. dakikadaki 3. golünün ardından futbolcular, asisti yapan Salih Uçan'ı kutladı. Futbolcular gol sevincini Salih'in yanına giderek genç futbolcuyla beraber yaşadılar. 

- Son iki hafta golleri Emenike ve Sow'dan

Fenerbahçe, Süper Lig'in son iki haftasında Emenike ve Sow'un attığı gollerle kazandı.

Geçen hafta Kayseri Erciyesspor mücadelesinde 9. dakikada Sow, 90+4. dakikada da Emenike'nin attığı gollerle galibiyete uzanan sarı-lacivertliler, bu akşam Gaziantepspor karşısında da 14. ve 86. dakikalarda Emenike ve 39. dakikada da Sow'un ayağından bulduğu gollerle 3 puanı elde etti. 

Günün Önemli Haberleri