Elazığspor krizi nasıl aştı?

Elazığspor, lisans krizini aştı, İzmir'de oynanacak Fenerbahçe maçına çıkacak. Peki bu kriz nasıl aşıldı.. İşte kulübün açıklaması..

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi S.B. Elazığspor'da, Fenerbahçe öncesi yaşanan lisans krizinin, kulüp başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ün girişimleri ile çözüldüğü belirtildi.

Konu ile ilgili Sanica Boru Elazığspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Başkan Selçuk Öztürk'e teşekkür edildi.

Açıklama şöyle;
"Fenerbahçe maçı öncesinde kulübümüze gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı TFF'de kapanan transfer tahtası sonucunda Cumartesi günü oynayacağımız önemli müsabakaya çıkamama tehlikesi ile karşı karşıya kalan kulübümüz Sanica Boru Elazığspor, başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk'ün büyük fedakârlıklarla yaptığı girişimler sonunda, 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak olan Fenerbahçe maçına çıkabilecek.

Dün gece geç saatlere kadar İstanbul'da bulunan ve takımımızın transfer tahtasını açabilmesi için yoğun çaba sarfeden Kulüp Başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk, şahsi mücadelesi ve ciddi gayretleri ile kulübümüzde icraya giren paralar için TFF'ye şahsi olarak gerekli parayı yatırarak kapanan transfer tahtasının açılmasını sağlamıştır.

Başkanımıza gösterdiği özveriden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz.
Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız.
İzmir ve çevre illerdeki tüm Gakgoşları maça bekliyoruz.
Elazığ'dan maça gelemeyen tüm hemşehrilerimizin de manevi destekleri ile dualarını rica ediyoruz".

Elazığspor Yönetim Kurulu

Günün Önemli Haberleri