Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye dönüyor

Fenerbahçe'nin UEFA A lisansı diploması alan eski yıldızını teknik direktör Phillip Cocu'nun yardımcılığına getirmek için düğmeye bastığı ortaya çıktı. Feyenoord'un U19 takımını çalıştıran Kuyt da Cocu gibi "4-3-3" sistemini tercih ediyor.

Sezona bir süre Kocaman'ın yardımcılarıyla devam eden ardından da Erwin Koeman'ı yanına alan Cocu'ya devre arası tanıdık bir yardımcı geleceği ileri sürüldü.

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİYDİ : Hollanda basınında yer alan haberlerde Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörlük için UEFA A lisans diploması alan eski futbolcusu Dirkt Kuyt'ı geri döndürmek için düğmeye bastığı belirtildi. 2012-2015 yılları arasında Fener'de forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Kuyt'ın da böyle bir teklife sıcak bakacağı ifade ediliyor.

FENER HÜCUM TAKIMI OLUR : 1 Temmuz 2018'den itibaren Feyenoord U19 Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan 38 yaşındaki eski futbolcu, Fenerbahçe'nin yeni hocası gibi 4-3-3 sistemini uyguluyor. Kuyt'ın Cocu'nun yardımcılığına getirilmesi durumunda Sarı-Lacivertliler'in uzun dönemde hücum futbolunu çok iyi uygulayan bir takım haline geleceği yorumları yapılıyor.

Mesut Özil'in evlilik kararı Fenerbahçe’ye yaradı

Günün Önemli Haberleri