Diego Ribas planları bozdu
Fenerbahçe'nin henüz verim alamadığı Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, hocasından derbi için öel bir istekte bulundu.
Kartal'la görüşen Diego, "Geldiğimden beri ilk kez kendimi bu kadar güçlü hissediyorum" diyerek derbi için forma istedi. Sarı-lacivertli hoca, ilk onbir tercihinde değişiklik yapabilir
Süper Lig'de ilk 5 haftalık performansı büyük hayal kırıklığı yaratan Diego Ribas, kendini affettirmek içinGalatasaray derbisini fırsat olarak görüyor. Büyük bir özveri ve bir hırsla çalışan sambacı, dün teknik direktör İsmail Kartal'la özel bir görüşme yaptı. Diego, "Türkiye'ye geldiğimden bu yana ilk kez kendimi bu kadar güçlü hissediyorum. Eğer görev verirseniz takıma büyük katkı sağlayacağıma inanıyorum" diyerek hocasından derbi mücadelesi için görev istedi.
KARTAL KARARSIZ KALDI
Kartal, Türk Telekom Arena'da Diego'yu ilk 11'e yazmayı düşünmüyordu. Derbide hesaplarını 3 puan üzerine kuran ve maça orta sahada Meireles ile başlamak isteyen Kartal, Diego'nun bu başvurusuyla son anda fikrini değiştirebilir.