Diego Ribas 10 numaralı formayı giyecek

Bundesliga ekibi Wolfsburg'un oyuncusu olan ve Atletico Madrid'de kiralık oynayan Diego Ribas, İspanya ekibinde 21 numarayı giyiyordu.

Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe transfere de erken başladı...

Sarı-lacivertli yönetimin önceki gün KAP'a yaptığı "Atletico Madrid'de kiralık oynayan, Wolfsburg ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek Diego ile transfer görüşmelerine başlanmıştır" açıklaması camiada büyük heyecan yarattı.

Sabah si'nde yer alan habere göre; Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili detaylar da yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun F.Bahçe'de 10 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımda 10 numarayı en son efsane kaptan Alex de Souza giymiş, onun Eylül 2013'teki şok ayrılığından sonra ise geçen yıl 10 numaralı forma hiçbir futbolcuya verilmemişti.

GİDİŞİNE ŞAŞIRMIŞTI
Brezilya'nın Santos takımında Alex'le birlikte forma giyen ve 2002 yılında yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Diego, Alex'in Fenerbahçe'den gönderilmesiyle ilgili de yorum yapmıştı... 2013 yılında Wolfsburg ile Antalya'ya kampa gelen Diego, Alex'in dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu belirtip, "Açıkçası Fenerbahçe ile yolları neden ayrıldı bilmiyorum. Ama duyduğumda çok şaşırdım. Alex gibi oyuncular pek kolay bulunmaz" demişti.

ALEX İLE KIYASLANMAK
Diego, Alex'i dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak tanımlarken "Onunla kıyaslanmak benim için büyük mutluluk. Kendisiyle oyun anlamında ortak yönlerimiz var tabi. İkimiz de hücumu seviyoruz mesela. Ama farklı yönlerimiz de var. O, zekası ve tekniği ile farklı" ifadelerini kullanmıştı.

Günün Önemli Haberleri