Didier Drogba o anı anlattı!

Şampiyonlar Ligi finale az bir süre kala, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, açıklamalar yaptı

Şampiyonlar Ligi finale az bir süre kala, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, açıklamalar yaptı ve Chelsea forması altında attığı kritik golü anlatı..

UEFA'nın resmi internet sitesine konuşan Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Drogba, Chelsea formasıyla çıktığı 2011-12 Şampiyonlar Ligi finalini ve Bayern Münih'e attığı kafa golünü anlattı.

Drogba, "O final maçı sırasında köşe vuruşu kazanamadığımız doğru. Çok güçlü Bayern karşısında oldukça zor anlar yaşadık. Maçtaki tek köşe atışı Mata tarafından çok iyi kullanılmıştı ve ben de savunmacımdan kurtularak avantaj yakaladım, pozisyonumu aldım ve vücudumu kaleye çevirerek topa gereken hızı verecek doğru zamanı buldum" dedi.

Kafa vuruşlarındaki hakimiyetinin en büyük özelliklerinden biri olduğunu kaydeden Drogba, "Gençken en çok çalıştığım konulardan biriydi. Bana hava toplarını çalıştıran bir teknik direktörüm vardı. Kafa toplarında zamanlama çok önemlidir. Hava toplarında iyi olan birçok oyuncu var ama zamanlama çok belirleyicidir" ifadelerini kullandı.

Fildişi sahilli yıldız son olarak, "Şu ana kadar yaptıkları ve başardıkları ile tatmin olan birisi değilim. Halen yapacak çok şeyim var. Çalışmayı asla bırakmıyorum ve birçok seviyede kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum, örnek vermek gerekirse kafa vuruşlarım..." diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri