Devletin zirvesinde İnönü toplantısı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ankara'da milletvekilleriyle buluştu, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; "Cumartesi Başbakan'la beraberdik. Çok arzu ediyorum, hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün de gelip katılmasıyla stada temeli atacağız." dedi. 
 
Akşam si'nin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ankara'da milletvekilleriyle buluştu, çarpıcı açıklamalar yaptı: "Stadımızın inşaat ruhsatını aldık. 'Orası elimizden alınacak, park yapılacak' denirken biz bunların doğru olmadığını ifade ettik. Başbakanımız'la beraberdik. Çok büyük pay sahibidir Sayın Başbakan İnönü Stadı'nda. Bir seneden kısa sürede bitirdik. Bu her şeyden evvel Sayın Başbakan'ın desteğiyle oldu. Çok arzu ediyorum, hep beraber sayın Cumhurbaşkanımız'ın da gelip katılmasıyla temeli atacağız.

"ŞAMPİYONLUK İNANCIM VAR"
Futbol takımımız her ne kadar son haftalarda bizi üzse de yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Gençleşme ve Türk oyuncuların ağırlıkta olduğu bir yapılanma içerisindeyiz. Yeni bir hocamız var. Tüm olumsuzluklara rağmen şampiyonluk inancım tam." 

Beşiktaş kongre üyesi ve İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu'nun organize ettiği yemeğe eski bakanlar Murat Başesgioğlu ve İdris Naim Şahin'le birçok Beşiktaşlı milletvekili ve yöneticiler katıldı.

"ERMENİSTAN'DAN BİLE DAVET VAR"
Orman: "Beşiktaş'a Kerkük'ten maç teklifi var. Azerbaycan'da çok Beşiktaşlı var. Ermeni bir grup gazeteci gelip röportaj yaptı. Bizi Ermenistan'a da davet ettiler. Orada da taraftarımız olduğunu öğrendik. Beşiktaş'ın dinle de partiyle de siyasetle de alakası yoktur. İşimiz spor."

15 GÜNDE 50 MİLYON DOLAR
Orman sponsorluk müjdesi de verdi: "Son altı ayda 150 milyon doların üzerinde sponsorluk anlaşması imzaladık. 15 gün içeresinde iki anlaşmayla 200 milyon doların üzerine çıkacaktır. Sezon sonu hedefimiz bir sene içerisinde 250 milyon dolardır. " 

Günün Önemli Haberleri