Devler Ligi'nde sürpriz sonuç!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci maçında Celtic'i konuk eden Spartak Moskova, Emenike'nin iki gol attığı mücadelede rakibine yenilmekten kurtulamadı..

Şampiyonlar Ligi G Grubu'na yenilgiyle başlayan Spartak Moskova, gruba beraberlikle giren Celtic'i ikinci haftada konuk etti.

 Grubun ilk maçında Barcelona'ya konuk olan ve Camp Nou'da Messi'yi durduramayınca olası bir galibiyeti kaçıran Spartak Moskova, Celtic karşısında 12. dakikada Hooper'dan yediği golle 1-0 geriye düştü.

Ev sahibi Rus ekibi bu gole 41. dakikada cevap verdi. Karabükspor ve Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike, skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Moskova, üstünlüğü ele geçirdi. 48. dakikada sahneye çıkan Nijeryalı golcü Emenike, kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atarak durumu 2-1 yaptı.

63. dakikada Spartak Moskova 10 kişi kaldı. Doğrudan kırmızı kart gören Insaurralde, takımını eksik bıraktı. Rakibinin eksik kalmasını iyi dğerlendirmek isteyen Celtic, Kombarov'un kendi kalesine attığı golle 71. dakikada eşitliği yakaladı.

90. dakikada Samaras ile üstünlüğü ele geçiren Celtic sahadan 3-2 galip ayrıldı. Rus ekibi gruptaki ikinci maçından da yenik ayrılırken puanla tanışmadı. Gruptaki ilk galibiyetini alan İskoç Celtic ise puanını 4 yaptı. 

Spartak Moskova [2 - 3] Celtic
13' [0 - 1] G. Hooper
41' [1 - 1] E. Emenike
48' [2 - 1] E. Emenike
63' J.M. Insaurralde (Kırmızı kart - Moskova)
71' [2 - 2] D. Kombarov
90' [2 - 3] G. Samaras


Spartak Moskova
Pesyakov, Insaurralde, Pareja, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, De Zeeuw, Källström, D. Kombarov, Ari, Emenike

Celtic
Forster, Izaguirre, Ambrose, Wilson, Mulgrew, Lustig, Brown, Commons, Wanyama, Samaras, Hooper

Günün Önemli Haberleri