Derbi için iddialı mesajlar verdiler

Galatasaraylı Johan Elmander ve Beşiktaşlı Filip Holosko derbi maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Galatasaraylı Johan Elmander ve Beşiktaşlı Filip Holosko, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları derbi maçın zorlu geçeceğini söyledi.



Holosko ve Elmander, Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch ile birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Ayazağa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen enerji testi organizasyonu sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladılar.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Elmander, 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maçın klasik bir derbi mücadelesi olacağını belirterek, ''Umarım biz kazanırız'' dedi.

Galatasaraylı futbolcu, sakatlığı konusunda da bilgi vererek, ''Kendimi daha iyi hissediyorum. Ancak oynayıp oynamayacağım konusunda kesin bir şey söylemem. Maça gelirsek, klasik bir derbi olacak. Zor maç olacak. Umarım biz kazanırız'' dedi.

Elmander, Necati'nin katılmasıyla birlikte hücum hattının daha da güçlendiğini ve rekabetin yaşandığının hatırlatılması üzerine, ''Necati'nin gelişiyle birlikte elbette hücum hattı daha da güçlendi. Baros da var. Sadece forvet hattımız değil, diğer hatlarımızdaki bütün oyuncularımız da çok iyi'' diye konuştu.

-Holosko: ''Önce Braga maçı''-

Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko ise Galatasaray'dan önce Braga maçını düşündüklerini dile getirdi.

Holosko, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Braga ekibiyle yapacakları karşılaşmanın ardından Galatasaray maçını düşünmeye başlayacaklarını vurgulayarak, ''Elbette Galatasaray formda ve zorlu bir rakip. Ancak bizim de Galatasaray gibi ligde daha yukarılara gelmeye ve play-off'taki konumumuzu daha iyi hale getirmek için hedeflerimiz var'' dedi.


Günün Önemli Haberleri