D.Bakır B.Belediye galibiyete şartlandı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hafta sonu sahasında oynayacağı maç için galibiyete şartlandı.
3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hafta sonu sahasında oynayacağı maç için galibiyete şartlandı.
Geçen haftayı deplasmanda MKE Kırıkkalespor beraberliğiyle kapatan Sarı-kırmızılı takım Pazar günü sahasında oynayacağı Siirtspor maçı için galibiyete şartlandı. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapıtı.
Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, takım moralinin yerinde olduğunu söyleyerek, "Artık hepimiz galibiyete susamışız. 3 haftadır almadığımız galibiyeti bu hafta sonu alıp hem biz hem de taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçta alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak rakip ayırımı yapmıyoruz. Kiminle oynarsak oynayalım aynı değeri veriyoruz. Sahamızda oynuyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp galip gelen taraf biz olmalıyız. Cuma günü öğleden sonraki idmanla hazırlıklarımızı tamamlayacağız" dedi.