Davet gelmedi transfer durdu!

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu'nun 25 Haziran'da açıklayacağı iddia edilen kararına kilitlendi.

UEFA’nın Şampiyonlar Ligi için henüz onay vermediği Fenerbahçe’de transfer çalışmaları durma noktasına geldi. Sarı-lacivertli kulüp karar öncesi sessiz bir bekleyişe girdi.
 
 
Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın aksine Avrupa Şampiyonlar Ligi için henüz davet almayan sarı-lacivertli kulüp, yaşanan belirsizlik nedeniyle transfer çalışmalarına ara verirken, Aykut Kocaman da tatile çıktı.

Haziran sonunda yapılacak şike-teşvik primi duruşmalarının sonucunu da bekleyen Fenerbahçe Yönetimi, takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılıp, katılamayacağı kararına göre özellikle yabancı transfer çalışmalarını şekillendirecek. Valencia'dan Mehmet Topal'ı transfer etmek isteyen sarı-lacivertliler, milli futbolcu için İspanyol kulübüne yeni bir teklif yaparak gelişmeleri bekleme kararı aldı. İspanyol ekibinin, teklifini artıran Fenerbahçe'ye kısa süre içinde yanıt vereceği kaydedildi.

Sarı-lacivertli yönetimin, Arjantinli yıldız Tino Costa için de yeni bir teklif sunduğu vurgulandı. Valencia'nın, Fransız ekibi Lille'in de kadrosuna katmak istediği Tino Costa için 5 milyon euro istediği ileri sürüldü. Kulüpler arasındaki pazarlıkların sürdüğü, ancak başarılı futbolcunun büyük olasılıkla Fransa'ya gideceği savunuldu.

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu tarafından Şampiyonlar Ligi'nden men edilmezse, yabancı oyuncu transferinde yeniden yol almaya çalışacak.

Günün Önemli Haberleri