Chelsea'nin Falcao aşkı sürüyor!
Chelsea kulübünün sahibi rus milyarder Roman Abramovich, Kolombiyalı forveti renklerine bağlamak için kesenin ağzını açtı.
Atletico Madrid'in Kolombiyalı santraforunu kadrosunda katmak isteyen Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovich Falcao için kesenin ağzını açtı.
Bu sezon La Liga'da fırtına gibi esen Atletico Madrid'in gol yükünü sırtlayan ve 15 maçta 19 gol atan Falcao'nun kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Chelsea, İspanyol kulübüne Falcao'nun serbest kalma bedeli olan 48 milyon poundluk bedeli ödemeye karar verdiğini ve oyuncu için ise haftalık 200 bin pound gibi bir ücretlik teklif vermeye hazırlandıkları basın sızan haberler arasında.
Aynı zamanda haftaiçi ispanyol basınında yer alan Falcao ve Real Madrid başkanı Florentino Perez'in görüntüleri Chelsea'nin yanı sıra Real Madrid'in de ünlü forvetin peşinde olduğunu gösteriyor.