Çaykur Rizespor için sergi açıldı

Çay ve Çaykur Rizespor sergisi yapılan törenle birlikte halka açıldı.

Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen "Çay ve Çaykur Rizespor" fotoğraf sergisi törenle açıldı. 

Taksim Meydanı'ndaki serginin açılış töreni, halk oyunu ekiplerinin Karadeniz yöresine ait oyunlarıyla başladı.

Törende konuşan Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi, Çaykur Rizespor ve Çaykur'u desteklemek için sergiyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ekşi, "Toplam 100 fotoğraf var, Çaykur ve Rizespor tarafından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları sergileniyor. Amacımız Rizespor'a destek olmak. Sergimiz Çaykur Rizespor'a destek için açıldı. Yarın da devam edecek" dedi.

Ekşioğlu Vakfı Başkanvekili Kadem Ekşi de Rize'nin bir aşk olduğunu ifade ederek, "Rize ayrılıkların değil, muhabbet, dostluk ve sevdanın şehridir. Çaykur Rizesporumuzun yanındayız. Çaykur bizim ortak bir vakfımız. Açılıştan sonra inşallah ülkenin ve Türkiye'nin kalkınması ve büyümesinde koşmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bu hizmetlerin her daim yanındayız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Ali Ekşi, Kadem Ekşi ve Ekşioğlu Vakfı yönetim kurulu üyeleri, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdi.

Yarın da görülebilecek sergide, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın futbol oynadığı ve spor sevgisini yansıtan 11 fotoğrafı bulunuyor. 

Günün Önemli Haberleri