Carlos Kameni: Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalamam

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Carlos Kameni, ''İspanya'ya geri dönmek istiyorum. Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalamam." derken ''Van Persie, Pepe, Sneijder, Podolski gibi yıldızlar buradan kötü bir şekilde ayrılıyor." ifadelerini kullandı.

2 yıl önce Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak gelen sarı-lacivertli takımda  uzun süredir kadro dışı kalan Carlos Kameni, İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Marca Gazetesi'ne konuşan Carlos Kameni, Türk futbolunu eleştirdi.

''FENERBAHÇE'DE KALAMAM''
"Eski teknik direktör Aykut Kocaman geldiğinde beni dışladı. Cocu da beni oynatmadı.'' diyen Kamerunlu kaleci, ''Tek başıma antrenmanlar yapıyorum ve yaz ayında ayrılacağımı umuyorum. Son zamanlarda kötü günler geçirdim fakat havlu atmak istemiyorum. Bu süreçte futbolu bırakmayı düşünmedim. İspanya'ya geri dönmek istiyorum. Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalamam."

''YILDIZLAR KÖTÜ AYRILIYOR''
Kamerunlu kaleci, ayrıca, "Buraya gelmeden önce bana çok farklı şeyler söylemişlerdi. Statta çok fazla sigara içildiğinden sürekli dumanlar geliyor. Bu durum beni etkiledi. Van Persie, Pepe, Sneijder, Podolski gibi yıldızlar buradan kötü bir şekilde ayrılıyor." ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri