Caner Erkin'in alacağı ücret belli oldu

Inter’le 750 bin euro’ya el sıkışan Beşiktaş, milli sol bek Caner Erkin'e senelik 1 milyon 750 bin euro verecek. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, geçen sezon kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini aldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İnter'e giden ve burada sezon başı kampını geçirdikten sonra kiralık olarak siyah-beyazlılara gelen Caner'in bonservisi için İtalyan kulübüyle 750 bin euro'ya anlaşma sağlandı.

23 Ekim'de oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve uzun bir ayrılıktan sonra Gaziantep maçında 8 dakika görev alan Caner ile de anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Geçen sezon olduğu gibi yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret + 4 bin euro puan başı ücret almaya devam edecek olan Caner'in önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Barcelona Arda Turan'ın kalemini kırdı

28 yaşındaki milli futbolcu bu sezon ligde 7 maçta görev alıp 1 asist yaptı. Caner, sakatlanmadan önce Şampiyonlar Ligi'nde de üç maçta görev almıştı. Beşiktaş Sağlık Kurulu, başarılı oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiğini açıklamıştı.

Galatasaray'da ayrılık var

Günün Önemli Haberleri