Çalımbay Fatih Terim'e güveniyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Çaykur Rizespor'da bayramlaşma töreni düzenlendi. Teknik direktör Rıza Çalımbay bayramlaşma sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 
 
Mehmet Cengiz Tesislerindeki bayramlaşma programına, AK Parti Rizemilletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, teknik direktör Rıza Çalımbay, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Çalımbay, bayramlaşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların dayanışmayı artıran önemli günler olduğunu belirtti.

A Milli Takım'ın bu akşam önemli bir maça çıkacağını ifade eden Çalımbay, "Kazanmak zorunda olduğumuz, kazanmaktan başka bir alternatifimizolmayan maç. Hollanda maçını kazanacağımıza inanıyorum. A MilliTakım'ın çifte bayram yaşatmasını bekliyoruz. Fatih Terim'in Hollanda maçı ile birlikte esas yarışı başlıyor. Bu maçı ve play-off maçlarını başarıile geçeceğimize inanıyorum" dedi.

ÇALIMBAY'DAN BEŞİKTAŞ MAÇI YORUMU

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Çalımbay, "Beşiktaşligin en iyi ekiplerinden biri. Bu sezon çok güçlü bir kadroya sahip. Fernandes başlı başına bir güç, Atiba Hutchinson en iyi transferleri, kaleciTolga da takıma önemli bir güç kattı. İşimizin zor olduğunu biliyoruz amaBeşiktaş gibi rakiplere karşı oynadık. Hatalarımızın farkındayız. Beşiktaşdeplasmanında Trabzonspor ve Galatasaray maçındaki hatalarımızıtekrarlamak istemiyoruz. Biz de iyi bir ekibiz. Her zaman kazanmayaoynayan bir takımız" diye konuştu.

Çalımbay, maçın seyircisiz oynanmasının büyük bir avantajsağlamayacağını kaydederek, şunları belirtti:

"Beşiktaş seyircisi takımı için çok önemli bir güç. Takımlarına büyük katkı sağlıyorlar. Bu maçta olmamaları avantaj gibi görünse de Beşiktaş bayantaraftarlarının aynı desteği göstereceklerini düşünüyorum. Bizim için önemli olan seyircili veya seyircisiz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak. Her maç gol atamaya ve kazanmaya dönük oynuyoruz. Ligde her maçta golümüz var ama maalesef birçok maçta da gol yedik. Gol yemedenkazanmak için çalışıyoruz." 

Günün Önemli Haberleri