Bursaspor'u stat ambiansı çarptı

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu, maçı kaybetmelerinin sebebini stadın ambiansına bağladı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu, stat ambiansının motive olmalarına engel olduğunu ifade ederek, "Bu stadın ambiansı ile ilgili problem yaşadığımızı zannediyorum. Su stad bize iyi futbol getirmedi" dedi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Uslu, maçta iyi oynamadıklarını belirterek, "Defansta çok hata verdik, kanatlar çalışmadı. İki pozisyonumuz gol olsa, çok daha farklı olurdu" diye konuştu.

Stadın ambiansının hiç bir zaman olumlu yansımadığıdını kaydeden Uslu, "Bu stadın ambiansı ile ilgili problem yaşadığımızı zannediyorum. Su stat bize iyi futbol getirmedi. Etkilenip etkilenmediğimizi anlamış değilim. Atletizm pistinin olduğu statlar bizlere ambians açısında iyi motive olmamazı engeller boyutta. Başka bir stat da olsaydı daha iyi konsantre olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri