Bursaspor'dan mutlusu yok

Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükselen Bursasporlu oyuncular, mutluluklarını taraftarlarıyla paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u eleyerek adını finale yazdıran ilk takım olan Bursaspor'da futbolcular sevincini taraftarlarıyla paylaştı.
 
 
Müsabaka boyunca takımlarına yoğun destek veren Bursasporlu taraftarlar, maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Maçın bitimiyle orta sahada toplanan futbolcular lehine tezahürat yapan taraftarlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a, ''Sonsuza kadar Ertuğrul hoca'' diyerek destek verdi.

Bu arada, karşılaşmanın 90. dakikasında değişiklik için 4. hakemin yanına gelen Ozan İpek, hakem İlker Meral'in müsabakayı uzatmaması nedeniyle oyuna giremedi.

Müsabakadan sonra ilk önce Eskişehirspor taraftarları tribünleri terk etti.

Öte yandan, stat dışında çıkan kavgada bıçakla hafif yaralanan bir taraftarın, Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Günün Önemli Haberleri