Bursaspor hücum-pres ve çabukluk çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor hazırlıklarına Şenol Güneş yönetiminde devam ediyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-beyazlılar, Özlüce Tesisleri'nde sabah antrenmanında kondisyon salonunda güç artırıcı çalışma yaptı.

Teknik Direktör Şenol Güneş gözetimindeki akşam idmanında ise önce istasyon ve dar alanda pas-pres çalışmaları gerçekleştirildi. Daha sonra 4 gruba ayrılan oyuncular, hücum-pres ve çabukluk çalışmasına katıldı.

Akşam antrenmanı, çift kale maçla tamamlandı. Hafif sakatlıkları bulunan Belluschi ve Fernandao, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koştu. 

Günün Önemli Haberleri