Burak Yılmaz transferiyle ilgili şok iddia

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Dursun Özbek başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı yönetimin eylemlerini sık sık eleştiren Altaylı, bu kez ara transfer döneminde Çin'e satılan Burak Yılmaz'ın gönderiliş süreciyle ilgili ses getirecek sözler sarfetti.

7 MİLYONA SATILMIŞ!

Bloomberg HT'de Galatasaray'ın gündemini değerlendiren Fatih Altaylı, "Galatasaray, Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'ya değil, 7 milyon Euro'ya satmış. Aradaki 1 milyon Euro'yu komisyoncu almış" açıklamasında bulundu.

Burak Yılmaz'ın babasının işine son verdiler

Bilindiği üzere Galatasaray, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan transferindeki şartlar gereği, satış bedelinin yüzde 25'ini Karadeniz ekibine ödemek zorunda.

5 MİLYON EURO KALIYOR

Bu hesaba göre, Galatasaray'ın Burak Yılmaz transferinden eline kalan para sadece 5 milyon Euro ile sınırlı kalacak. Zira, 2 milyon euroluk miktar Trabzonspor'a, 1 milyon euroluk miktar da Altaylı'nın iddia ettiği gibi komisyoncuya gidecek. Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Altaylı'nın iddiasına yanıt verip vermeyeceği merak konusu.

Günün Önemli Haberleri