Bu tabloya göre şampiyon belli

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kalan 8 haftada rakipleriyle ilk yarı performansları göz önüne alınırsa şampiyonluk yolunda sürpriz bir senaryo oluşacak..

Aynı puana ulaşacak ezeli rakipler arasında şampiyonu ikili averaj belirleyecek.

Evinde Beşiktaş'ı 1-0 yenen, deplasmanda 3-2 kaybeden Fenerbahçe ipi göğüsleyecek.

İşte sürpriz tablo:

KADIKÖY'DE OSMANLI'YA 6'DA 6

Fenerbahçe yarın karşılaşacağı Osmanlı'ya Kadıköy'de kaybetmedi. Rakibine karşı 6'da 6 yapan sarı-lacivertliler, 11 gol atıp, 3 yedi. İlginç bir istatistik ise Kanarya 2 kez yenildiği başkent ekibinden en son mağlubiyetini Aykut Kocaman yönetimindeki eski adıyla 'Ankaraspor'dan 2008-09'da aldı.

FENER KALESİ 4 MAÇTIR KAPI DUVAR

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler savunmadaki başarısını istatistiklere yansıttı. Ligde 4 maçtır kalesini gole kapatanFenerbahçe, en son Kadıköy'de Kasımpaşa'ya engel olamadı. Ayrıca Kanarya, ligde 19 maçtır sahasında kaybetmiyor. Geçen sezon 20. haftada Akhisar'a 2-1 yenilmişlerdi.

8'DE 8 ZAFERLE AVRUPA'DA İLK 3'TE

Fenerbahçe şu anda Avrupa'nın evinde en çok üst üste kazanan takımları arasında 3. sırada yer alıyor.Osmanlı karşısına Kadıköy'de 8'de 8'le çıkacak sarı-lacivertliler, İspanya'da 13'te 13 yapan Sevilla veİtalya'da 11 maçını kazanan Juventus'un ardından 3. sırada.

Günün Önemli Haberleri