Beşiktaş'ta sevindiren gelişme
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılarımız, idmana ısınma koşularıyla başladı. Pas, streching, elle ve kafayla pas ile dar alanda kontrol pas çalışmaları yapan Takımımız, daha sonra 2 grup halinde taktik hazırlık yaptı. Antrenman minik kale maçın ardından sona erdi.
Çalışmaya izinli olan Kerim Frei ile tedavilerine devam edilen; İbrahim Toraman, Veli Kavlak, İsmail Köybaşı ile bireysel hazırlıklarına devam edenFilip Holosko ve Uğur Boral katılmadı. Muhammed Demirci, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Hugo Almeida takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 15 Eylül Pazar günüBursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını 14 Eylülcumartesi saat 11:00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Bursa'ya hareket edecek.