Beşiktaş'ta Egemen sevinci
Beşiktaş'ın son oynadığı Gençlerbirliği maçında tedbir amaçlı kadroya alınmayan Egemen Korkmaz'dan iyi haber geldi.
Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Tanju, Hilbert ve Rüştü katılmadı. Aurelio, İsmail ve Atınç ise koşu çalışmalarına devam ettiler. Bu futbolculardan İsmail'in yarın takımla birlikte antrenmana çıkması ve Braga karşısında görev yapması bekleniyor. Beşiktaş'ın son oynadığı Gençlerbirliği maçında tedbir amaçlı kadroya alınmayan Egemen'in durumunun iyi olduğu ve antrenmanın tamamında yer aldığı belirtildi.
Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirlen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Takım halinde yapılan koşular ile başlayan antrenman istasyon, pas ve 5-2 çalışmasına sonrası taktik ağırlıklı yarım sahada yapılan çift kale maçı ile tamamladı.
Öte yandan Braga yarın saat 16.30'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek. Portekiz ekibi karşılaşma öncesi son antrenmanını yine yarın saat 20.45'de Fi Yapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirecek. Braga teknik direktörü Leonardo Jardim ise antrenman öncesi saat 20.15'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal ise yarın saat 17.30'da Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Siyah Beyazlı takım saat 18.00'da yapacağı antrenmanla ile karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.