Beşiktaşlılar'a müjdeli haberler

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan transferden, yeni stada kadar önemli konularda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan transferden, yeni stada kadar önemli konularda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Yöneticileri, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
Bu buluşmaya, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Erdoğan, Erdal Karacan ve Seyit Ateş, Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, Siyah-Beyazlı ekibin unutulmaz futbolcularından Tezcan Ozan, Mehmet Ekşi ve Necdet Ergün katıldı.

Levent Erdoğan, bu buluşmada transferden, yeni stada kadar Beşiktaşlılar'ın merak ettiği birçok konuda açıklama yaptı.

"Teknik heyet isterse transfer yaparız"

Levent Erdoğan "Ankaragücü ile oynadığımız kupa maçı sizi yanıltmasın. Hocamız o karşılaşmada gençlere şans tanıdı. Gençlerden ümitliyiz. Maç eksiklikleri var. Fazla transfer külfeti olmadan, akıllı yönetim ile başarıya ulaşacağız. Ara transfer döneminde teknik heyetin isteği doğrultusunda bir kaç takviye yapabiliriz" dedi.

"Nisan ayında yeni stadın yapımı başlayacak"

Uzun süredir konuşulan yeni stad inşaatıyla ilgili de konuşan Erdoğan; "Nisan ayında yeni stadın yapımı başlayacak. Dünyada ideal stat kapasitesi 30-45 bin. Yeni stadımız 36 bin kişi kapasiteli olacak. Stat, İstanbul'un tarihi dokusuna saygı gösterilerek yapılacak. Yeni stadın bitmesiyle birlikte gelirler artacak, kulüp rahatlayacak. Ayrıca Gaziosmanpaşa'da güzel bir altyapı tesisi yapılacak. Ümraniye tesisleri de gündemde. Bu çalışmalarla alt yapı daha rahat bir ortamda çalışacak. Altyapıya önem veriyoruz."

"Sıkıntılara rağmen iyi yoldayız"

Profesyonel yönetim ve kurumsallaşmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Levent Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Yaşadığımız ekonomik sıkıntıları aşmak için canla başla çalışıyoruz. Sıkıntılara rağmen iyi yoldayız. Zor günler geçiriyoruz. Gelirlerin dönüşümü başladığında kulüp rahatlayacak. Kısa vadeli borçlar var. Eski futbolcuların alacakları ödeniyor. Yaşananlar bize ders oldu. 2013 yılında UEFA'nın yeni kriterleri gelecek. Yönetimler, kendi dönemlerindeki borçlardan sorumlu olacak. Yapacağımız tüzük değişikliği ile borçlanmaya sınırlama gelecek."

Günün Önemli Haberleri