Beşiktaşlı futbolcular yönetimi rahatlattı
Beşiktaşlı futbolcuarın arasında son olarak Demba Ba'nın yönetime 'Alacağı yoktur' imzası atması bekleniyordu, sonunda beklenen de oldu.
Demba Ba, finansal fair-play konusunda sıkıntı çeken yönetimin UEFA'ya sunacağı "Oyucuların alacağı yok" belgesine imza attı.
Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, kaliteli bir futbolcu olduğu kadar, kulübünü de düşünen biri olduğunu kanıtladı.. Beşiktaş'ta şu anda futbolcuların resmi sözleşmelerinde yazan alacakları konusunda herhangi bir sıkıntıları yok. Fakat sözleşmeler dışında kalan primlerin ödenmesinde ise gecikmeler yaşanabiliyor. Ancak bu gecikmeler de futbolcuların canını çok sıkmıyor. Çünkü oyuncular Fikret Orman'a ve yönetime güveniyor. Siyah-beyazlıların tamamı bu yüzden UEFA'ya sunulmak üzere hazırlanan, "Alacağım yoktur" belgesini imzalamış durumdalar. Hatta Demba Ba'nın da bu kağıda imza attığı ve yönetimin elini çok rahatlattığı öğrenildi.
PEKTEMEK TAKIMA KATILDI
Bu arada Demba Ba'yı tek forvet oynatan Bilic, Mustafa Pektemek'in dünkü idmanın bir bölümünde takımla çalışmasıyla rahatladı. Hırvat hocanın yarın yine Senegalli forveti sahaya süreceği, Pektemek'i ise derbiye saklayacağı ifade edildi.