Beşiktaş Telekom ile potada kapışacak

Beşiktaş Cola Turka ile Türk Telekom arasındaki play-off çeyrek final serisinde ilk maç yarın İstanbul'da yapılacak.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile Türk Telekom arasındaki play-off çeyrek final serisinde ilk maç yarın İstanbul'da yapılacak.

Beşiktaş Cola Turka Arena'daki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş Cola Turka ile 5. sırada bitiren Türk Telekom arasındaki seriye, normal sezondaki her iki maçı da kazanan siyah-beyazlılar 1-0 önde başlayacak.

Toplamda 3 galibiyete ulaşacak takımın play-off yarı finaline çıkacağı serinin ikinci maçı 2 Mayıs Pazar günü Ankara'da oynanacak. İlk iki maçta sonuç alınamazsa, gerekirse üçüncü maç 4 Mayıs Salı günü Ankara'da, dördüncü maç da 7 Mayıs Cuma günü İstanbul'da yapılacak.

Beşiktaş Cola Turka ile Türk Telekom arasındaki yarınki maçın biletleri 5, 10, 40 ve 60 liradan Biletix gişelerinden satılıyor.

Günün Önemli Haberleri