Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Beşiktaş, UEFA Avrupa ligi çeyrek final rövanşında Lyon'u konuk ediyor. Peki Beşiktaş - Lyon maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılan temsilcimiz  Beşiktaş, ikinci karşılaşmada Fransa'nın Lyon takımını ağırlayacak.

Beşiktaş ile Lyon arasında oynanacak karılaşmada  Vodafone Arena, heyecan dozu yüksek bir maça sahne olacak. Peki Beşiktaş - Lyon maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

BEŞİKTAŞ - LYON MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Lyon, UEVA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Lyon maçı 20 Nisan Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak. Vodafone Arena'da Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yöneteceği maç TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Milorad Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Günün Önemli Haberleri