Beşiktaş kampı <font color='#FF0000'>olaylı başladı</font>

Kafilenin güzergahındaki tünel çöktü, yolculuk 2 saat uzadı. Lienz'in başkanı ise Siyah-Beyazlılar'ı sahadan çıkarmaya çalıştı.

Yurt dışında geçtiğimiz yıllarda yaptığı kamplarda kötü anıları bulunan Beşiktaş, dün de Avusturya'daki ilk gününde sürprizlerle karşılaştı. 26 kişilik futbolcu kadrosuyla Linz kentine giden Siyah-Beyazlılar, ilk talihsizliği yolda yaşadı.

Otelin bulunduğu bölgeye giden yol üzerindeki bir tünel çöktüğü için, kafile uzun bir mesafeyi dolanmak zorunda kaldı. Bu nedenle 2 saatlik gecikme yaşandı.

Diğer sürpriz ise akşam idmanında yaşandı. Austria Lienz kulübünün idman sahasında çalışmaya başlayan Siyah-Beyazlılar, bir süre sonra kulüp başkanının müdahalesiyle karşılaştı. Lienz başkanı Didi, kendilerinden izin alınmadan sahalarının kullanıldığını belirtip, sahanın boşaltılmasını istedi.

Restoran sahibi el atınca...

İmdada ise bölgede restoranı bulunan bir Türk yetişti. Kulüp başkanı Didi ile yakın arkadaşolduğu öğrenilen Ömer Tozar isimli restoran sahibi, olayı tatlıya bağlamayı başardı ve Beşiktaşidmana devam etti.

Koşu çalışmaları sonrası oynanan çift kale maçla çalışma tamamlandı. Yeni transfer Pedro Franco da ilk kez Beşiktaş'la idmana çıktı. Siyah-Beyazlılar bu sabah bir antrenman daha yapacak.

Günün Önemli Haberleri