Beşiktaş Fatih Terim'e gidiyor

Bilic'in iyi zeminde oynama isteği nedeniyle Atatütrk Olimpiyat Stadı'nın zemini iyileştirilene kadar yönetim farklı bir stadda oynama kararı aldı.

Bilic'in iyi zeminde oynama isteği nedeniyle Atatütrk Olimpiyat Stadı'nın zemini iyileştirilene kadar yönetim farklı bir stadda oynama kararı aldı. Beşiktaş, bir süredir sürdürdüğü yeni stat arayışına üç maçlık çözüm paketi hazırladı.

Olimpiyat Stadı'nın zeminini rahatlatmak isteyen siyah-beyazlılar ilk yarıdaki Sivas, K.Paşa ve Akhisar maçlarını Fatih Terim Stadı'nda oynamak için Başakşehir yönetimine başvurma kararı aldı.

Vodafone Arena'nın yetişmemesi nedeniyle bu sezon da maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda kalan Beşiktaş Kulübü'nün, bir süredir sürdürdüğü yeni stat arayışlarında üç maçlık bir çözüm paketi hazırladı.

İKİNCİ YARI OLİMPİYAT STADI'NDA

Başakşehir Fatih Terim Stadı dışında başka hiçbir alternatifi gündemine almayan siyah - beyazlı yönetim, dün yaptığı yönetim kurulu toplantısında, ilk yarıdaki Sivasspor, Kasımpaşa ve Akhisar maçlarını bu statta oynamak için Başakşehir Yönetimi ile görüşecek. Bu haftaki Eskişehirspor maçı, derbiler ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak olan siyah - beyazlı yönetim, devre arasında stadın bakıma alınacak olması nedeniyle, ligin ikinci yarısındaki maçları Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Bu üç karşılaşmayı Başakşehir Fatih Terim Stadı'na taşıyarak biraz olsun derbi ve Avrupa maçları için zemini rahatlatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda ise mecburen maçların tamamını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Beşiktaş Yönetimi böylesine bir ihtimal karşısında ise Sivasspor maçından sonra liglere milli ara verilecek olması nedeniyle zemini bakıma aldırarak geçici bir çözüm bulmaya çalışacak. 

 

Günün Önemli Haberleri