Beşiktaş Chelseali yıldıza talip

Slaven Bilic’i 3 yıllığına takımın başına getiren siyah-beyazlılar, Chelsea’nin genç yıldızı Romelu Lukaku’ya resmen talip oldu.

Beşiktaş, Lukaku'yu kiralamak için Chelsea'ye resmi teklif götürdü. İngiliz kulübüne geri dönen Mourinho'nun, Belçikalı golcüyle ilgili vereceği kararı bekleyen siyah-beyazlıların transferi bitirmeye kararlı oldukları ortaya çıktı. 

Andertlecht'te yıldızı parlayan ve tam 16 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye transfer olan 20yaşındaki Lukaku geçen sezon Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'da kiralık olarakforma giyerken, attığı 17 golle dikkatleri üzerine çekmişti.
 
Milliyet'in haberine göre; Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in raporu doğrultusunda kolları sıvayan siyah-beyazlıların, Lukaku için girişimlere başladığı ve yıldızoyuncuyu kiralamak istediği bildirildi. Genç ve dinamik bir takım kurmak isteyen siyah-beyazlıların1.91'ik dev forvet konusunda ısrarlı olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın, Chelsea'ye geri dönen Jose Mourinho'nun Lukaku ile ilgili vereceği kararı beklediği kaydedildi. Mourinho ile iyi ilişki içinde olan menajerleri devreye sokan siyah-beyazlıların, tribünleriheyecanlandıracak bu ismi mutlaka kadrosuna katmaya çalışacağı ifade edildi.

ADEBAYOR'A SPONSOR 
 
UEFA'dan gelen kötü haberlere rağmen transferde geri adım atmak yerine hedef büyüten Başkan Fikret Orman, yöneticilerle yaptığı toplantıda kesinlikle bir veya iki yıldız oyuncu alacaklarını bildirdi.

Stat gelirlerinde 50 milyon lirayı hedefleyen siyah-beyazlı yönetimin, yıllığı 5 milyon euro olan Adebayor'un maliyetini karşılamak için sponsorlarla görüşmeler yaptığı kaydedildi. Başkan Orman'ın,kiralanması düşünülen Tottenham'lı yıldız konusunda ilk olarak Vodafone'la temas kurduğu vurgulandı. 

Günün Önemli Haberleri