Bayern Münih’te Ribery’nin durumu
Bayern Münih’te durumları en çok merak edilen iki oyuncu hakkında en yetkili ağızdan açıklama geldi.
Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, Almanya’nın Bild gazetesine verdiği demeçte, takımın yıldızı Franck Ribery’nin gelecek sezonda da kadrolarında olacağını, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Leverkusen’de çok başarılı maçlar çıkaran genç oyuncu Toni Kroos’un da sezon sonunda takıma geri döneceğini belirtti.
Önümüzdeki sezon planlarını Robben, Ribery ve Kroos’un bir arada oynatmak üzerine yaptıklarını söyleyen Rummenigge, ayrıca Ribery’nin en büyük oyuncular arasında yer almayı, bunun için de birçok şampiyonluk ve kupa kazanmayı istediğini söyleyerek, Kroos’un geri dönüşünün bu açıdan Ribery’yi ikna edici bir rolünün de olacağını savundu.
Bayer Leverkusen, Kroos’u gelecek sezon da kadrosunda tutmak istediğini daha önce belirtmişti ancak Rummenigge, dün Kroos ve menajeri ile bir görüşme yaptığını ve bu görüşmede, futbolcunun 2010/2011 sezonunda Bayern Münih’e geri dönmesine karar verildiğini açıklayarak bu konuyu kesin bir dille kapattı.