Bayern Münih'den transfer atağı

Bayern Münih'in, Schalke 04'te oynayan Alman milli kaleci Manuel Neuer'e 4 yıllık sözleşme önerdiği bildirildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, Schalke 04'te oynayan Alman milli kaleci Manuel Neuer'e 4 yıllık sözleşme önerdiği bildirildi.Bild gazetesinde yer alan haberde, Neuer'in, Bayern Münih ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Schalke 04 ile Bayern Münih'in, Neuer için transfer ücreti konusunda anlaşması gerektiği ifade edilen haberde, transfer ücretinin 18 ila 20 milyon avro civarında olacağı kaydedildi.

Schalke 04 ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Neuer'in transferi için iki kulüp arasında yapılacak görüşmelerin bu ay başlayacağı belirtildi.

Neuer daha önce yaptığı açıklamada, gelecek sezon hangi takımda oynayacağı konusunda kararını verdiğini belirtirken, Bayern Münih'in Başkanı Uli Hoeness de, Neuer'in kararını ne yönde verdiğini bildiğini söylemişti.

Schalke 04'ün, 25 yaşındaki kalecinin takımda kalması için 3 yıllığına 21 milyon avro teklif ettiği bildirilmişti.

Alman basınında uzun bir süredir Bayern Münih yöneticilerinin Neuer'i transfer etmek istediği yönünde haberler çıkarken, Bayern Münih'in bazı taraftarları ise daha önce Neuer'in Bavyera ekibine transferine karşı çıkmış ve bundan dolayı Hoeness'i eleştirmişti.

Günün Önemli Haberleri