Başbakan'ın her zaman arkasındayız!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdi.
| |
"BU ÜLKENİN BAŞBAKANINI SEVİYORUZ DEDİK"
''Bu olay siyasetin belli bir kademesine çekilmeye çalışılıyor. Bazı yakıştırmalar yapılıyor. Siyasete atılacağım şeklinde. Benim en büyük hayalimi cenabı Allah bana nasip etti zaten. Bu ülkenin Başbakanını seviyoruz dedik ve ona destek verdik. Dün verdik, bugün veriyoruz yarın da vereceğiz.
Ben muhalefet partilerini eşleştiriyorum da Başbakan'ı destekliyorum gibi. Başbakan kişiler ve kurumlar ayrılsın diyor. Muhalefet liderlerinin eleştirilerine cevap vermezsek bu koltukta oturmamamız lazım. Çağrı yapıyorlar, UEFA'ya "Türkiye'de bağımsız yargı olmadığını, komplo olduğu" çağrısını yapıyorlar. Trabzonspor'u yok sayıyorlar. Demiyorlar ki Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. Fenerbahçe'nin oy potansiyelinden yararlanmak istiyorlar. Biz onlara siyasi olarak yaklaşmıyoruz. Onlardan beklentimiz haklı olduğumuzu onların da kabul etmesi.
Başbakanımıza sahip çıkmak rahatsız ediyorsa buna devam edeceğiz. Daha iyi bir lider gelene kadar buna devam edeceğiz.''