Baroni derbi için ne dedi?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni derbi hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni takımda herkesin çalıştığını dile getirdi.

Orta sahada rekabetin fazla olduğu yönündeki bir soruya Cristian, "Bütün oyuncular ellerinden geldiğince çalışıyor. Herkes çalışıyor. Bütün oyuncular çalıştığı için taktiksel olarak zamanlarını bekliyorlar" diye yanıt verdi.

Organizasyonda yer almaktan mutlu olduklarını kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, "1 milyon üyeye ulaşacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçe'ye verilen desteği görmek de mutluluk verici" derken, Bursaspor maçı konusunda da "Bursaspor maçı zor olacak. Bu deplasman her zaman zor olmuştur. İyi sonucu almak için zaten hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cristian, Galatasaray ile oynayacakları derbi mücadelesi için konuşmanın erken olduğunu, ilk hedeflerinin Bursaspor maçı olduğunu sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri