Barça 4 yıl daha ödeme yapacak
Katalan ekibi Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola'ya sözleşmesi gereği 4 yıl daha ödeme yapacak...
Milan'ın yeni golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in menajerliğini yapan Mino Raiola, futbolcunun Inter'den Barcelona'ya transferi esnasında dönemin kulüp Başkanı Joan Laporta ile özel sözleşme yapmıştı.
Anlaşmaya göre, FIFA prensiplerinin doğrultusunda kulüpler futbolcuya ödenen bonservis bedelinin %10'unu menajerlerine ödemek zorunda. Ibrahimovic'in menajeri Raiola'ya düşen miktar ise 6 milyon Avro.
İspanyol Marca gazetesinin haberine göre sözleşmenin futbolcu tarafından tek taraflı fesh edilmediği sürece ödemelerin tüm anlaşma boyunca yayıldığı belirtiliyor.
Barcelona'dan Milan'a kulüplerin ve oyuncunun mutabakata varıp gitmesi nedeniyle, Katalan ekibi menajer Raiola'ya olan borcunu 4 yıl daha ödemeye devam edecek.