Bandırmaspor'un golcüleri kiralık gitti

Bandırmaspor, Mehmet Albayrak ile Aziz Kızılgün'ü sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi.

Bandırmaspor, sezon başında Gaziantep Bş. Bld.Spor'dan transfer ettiği santrafor Mehmet Albayrak ile birlikte geçen sezon Bergama Bld.spor'dan transfer ettiği genç oyuncusu Aziz Kızılgün'ü sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi.


Mehmet Albayrak 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Siirtspor ile anlaşarak Siirt'e giderken, Aziz Kızılgün'de 3. Lig'in güçlü ekiplerinden Gölcükspor'a kiralık olarak verilecek.

Bodrum kampına götürülmeyen Aziz'in hafta içinde Gölçük'e giderek sezon sonuna kadar kiralık olarak Gölçükspor'a imza atacak.

Bu iki futbolcunun da kiraya verilme amaçlarının başında Her iki futbolcunun da Bandırmaspor ile olan sözleşmeleri devam ederken sezon sonuna kadar gittikleri takımlarda oynayarak gelecek sezon Bandırmaspor'a daha da yararlı olması istendi

Günün Önemli Haberleri