Aziz Yıldırım Sabatini'yi istiyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım İtalyan teknik adamı takıma sportif direktör olarak getirtmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım İtalyan teknik adamı takıma sportif direktör olarak getirtmeyi planlıyor. Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle bir hayli keyifli.

Tecrübeli yöneticinin şu anki en büyük isteği ise Hasan Çetinkaya'nın yanı sıra bir sportif direktör daha takıma kazandırarak, Kartal'ın tüm konsantrasyonunu takıma vermesini sağlamak. Fotomaç si'nin haberine göre; Salih'in Roma'ya transferine tüm şartların oluşmasını sağlamakta büyük hüner sergileyen Walter Sabatini, Yıldırım'ın ilk adayı.

"SENİNLE ÇALIŞMAK İSTERİM"

Yıldırım'ın, Salih ile ilgili pazarlıklar sırasında Sabatini ile yaptığı bire bir görüşmelerde "Senin gibi biriyle çalışmak isterim" dediği, İtalyan futbol adamının da "Teşekkür ederim" demekle yetindiği öğrenildi. Yıldırım, gerekli şartları oluşturabilirse, Sabatini'ye F.Bahçe'de çalışması için teklif yapmayı düşündüğü öğrenildi. 

 

Günün Önemli Haberleri