Aykut Kocaman Torku Konyaspor ile nikah tazeledi

Torku Konyaspor'da basın sözcüsü Ahmet Baydar, teknik direktör Aykut Kocaman ile yeni sözleşme imzaladıklarını duyurdu..

Torku Konyaspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Başkan Ahmet Şan ve yöneticiler katıldı. Törende, Teknik Direktör Aykut Kocaman, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini attığı imzayla 2 yıl daha uzattı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Aykut Kocaman hocamızla 2 yıllık sözleşme uzattık. Allah mahcup etmesin. Son 1,5-2 yıldır beraberiz ve Konyaspor tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakaladık. İnşallah bu başarının devamını sağlamak için bu birlikteliği devam ettirmek adına imzaları attık. Son yıllarda Konya'da bir slogan var ‘Birlikte Konyayız' diye. Biz de Konyaspor olarak sanırım bu sloganı yaşatan başlıca bir kuruluş olarak tüm Konyalılara, hemşehrilerimize, Konyaspor taraftarlarına birlik ve beraberlik mesajını vermek istiyorum. Bu başarı tek başına olmuyor. Başta teknik heyetimiz ve futbolcularımızın sahadaki o özverili mücadelelerini tribündeki taraftarlarımız, basınımız ve halkımız destekliyor. Şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarında buradan desteğini talep ediyoruz" dedi.

Aykut Kocaman Torku Konyaspor için kararını verdi

AYKUT KOCAMAN: "İKİ SENE DAHA BURADAYIZ"

Teknik Direktör Aykut Kocaman ise, 2 sezona yakın süredir Konya'da olduğunu belirterek, "Geldiğimiz günden beri her şey son derece doğru ve olumlu geçti. Bunun neticesinde de hem benim tarafımdan, hem de kulüp tarafından devam etmenin daha doğru olacağı gerçeği vardı. Sayın Başkanın nezdinde yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldılar. Ben de buna uydum ve devamını düşündük. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 sene daha buradayız. Umuyorum ve diliyorum her şey tabii geçtiğimiz günlerdeki kadar olmasa da geçtiğimiz günlere yakın, başarılı bir şekilde devam eder. Hem biz mahcup olmayız, hem de bize güvenenler mahcup olmaz. Tekrar teşekkür ederim herkese, bütün Konyaspor ailesine" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri