Aykut Kocaman özleştiri yaptı

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Torku Konyaspor hocası Aykut Kocaman, savunmada iyi ama hücümda kötü olduklarını dile getirdi.  

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Kocaman oyunun atak kısmında etkili olamadıklarını söyledi ve devam etti, "Yediğimiz gole kadar başarılıydık. Ancak atak kısmında iyi değildik. Takım savunmasını iyi yaparken hücumda istediklerimizi yapamadık" diye konuştu.

Pereira'dan maç sonu şaşırtan açıklamaFenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Konyaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Topu ilerde tutmadıklarını söyleyen teknik adam, "Bu durum savunmacıların üzerindeki baskıyı da arttırdı. Bu tip takımlara karşı bunu başarabilmek önemliydi. Savunmanın yükünü azaltamadık" dedi.

İkinci yarı Fenerbahçe'nin daha baskılı olduğunu ama yine de puana yakın olduklarını dile getiren Aykut Kocaman sözlerini, "Ancak golden sonra işler değişti. Bizim arayışlarımız güçlü olamadı" diyerek noktaladı.

Günün Önemli Haberleri