Atletico'nun yeni transferi Arda'yı solladı

Falcao'nun basın tanıtımına katılan 10 bin taraftar aynı ilgiyi Arda'ya göstermedi.

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Arda Turan'ın ardından bir başka yeni transferi Porto'dan aldığı Radamel Falcao'yu da Vicente Calderon Stadı'nda, basına ve taraftarlarına tanıttı.

ARDA'YA 200 FALCAO'YA 10 BİN

Arda'nın tanıtımını, 40 derece sıcakta ve yalnızca 200 futbolseverin önünde TSİ 14.00'te yapan Kırmızı-Beyazlılar, Falcao'da bu kez önlemini aldı. Kolombiyalı yıldızın yeni kulübüyle ilk tanışması, TSİ 21.00'de gerçekleştirildi. Portekiz temsilcisinden 40 milyon Euro'ya transfer edilen golcü futbolcuyu izlemeye, 10 binin üzerinde seyirci geldi. Stadın önünde kapılar açılana kadar uzun kuyruklar oluşturan Madrid ekibinin taraftarları, bayrakları ve formalarıyla serin havada yeni yıldızlarını alkışladı.

AYNI HATAYA DÜŞMEDİ

Milli futbolcumuz sıcak havanın mağduru olurken, aynı hataya bir kez daha düşmek istemeyen Atletico'nun tarihteki ikinci statta oyuncu tanıtımı, bu kez kamuoyundan geçer not aldı.

A.MADRİD'İ TERCİH ETTİM

Burada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Falcao, "Benim için kulüp önemli bir bonservis bedeli ödedi. Bu da sorumluluklarımı artırıyor. Atletico için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Başka kulüpler de beni istemişti ama, tercihimi buradan yana kullandım" yorumunda bulundu.

Günün Önemli Haberleri