Astana Galatasaray maçı Tivibu şifreli mi? Trt1 şifresiz mi?

Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Astana ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Astana karşılaşmasını Tivibu mu yoksa TRT1'mi verecek? Detaylar haberimizide...

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray 30 Eylül Çarşamba akşamı tarihi C grubu 2.maçında Astana ile karşılaşacak.

Sporseverlerin merakla beklediği Galatasaray Astana maçı hangi kanalda yayınlanacak? Astana Galatasaray maçını Tivibu Spor mu yoksa Trt 1 mi verecek? Ve bu maç şifreli mi şifresiz mi olacak? Ayrıntılar haberimizde.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. maçında Atletico Madris'le karşılaştı. Temsilcimiz rakibine 2-0 yenildi. Zorlu mücadelenin ardından Kazakistan'a uçan Sarı Kırmızılılar 2. maçta Astana ile oynayacak. Bu akşam TSİ ile 19:00'da başlayacak maçı Tivibu Spor 1 HD kanalı canlı ve şifreli yayınlayacak.



Galatasaray Astana karşısında galibiyet hasretini bitirecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Astana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, 9 maçtır galibiyete hasret. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçında galip gelemeyerek kötü bir seriye imza attı. Son maçında Atletico Madrid'e mağlup olarak, bu kulvarda üst üste 6. maçını kaybeden ve galibiyet özlemi 9 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, Astana karşısında bu şanssızlığını kırmaya çalışacak.

Günün Önemli Haberleri