Antu'dan Toroğlu'na hakaretler

Fenerbahçeli taraftarlarınr sitesi Antu.com, Emre Belözoğlu'nu eleştiren yazılarıyla ön plana çıkan Toroğlu'nu topa tuttu, Federasyon'a uyarıda bulundu..

Fenerbahçeli taraftarların sitesi Antu.com, rakibine "Boğazını keseceğim" işareti yapan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Milli Takım'dan azledilmesi tartışmalarına sert çıktı.

Site, bu öneriyi ortaya atan hakem hocası ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile ve yayıncı kuruluş LİG TV'yi yerden yere vururken, Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareketi yapan futbolcuları da tek tek deşifre etti.

Anasayfasını bir video ile okurlarına açan site, bu görselde Galatasaray'da doping kullanan futbolcuları, şike yapan Gökdeniz Karadeniz'i baştacı edip, Emre'yi harcamaya çalışanlara adeta ultimatom verdi ve "Sabrımızı taşırmayın" dedi.

Sitede, Maraton programı yorumcusu Erman Toroğlu'na ise ayrı bir paragraf açıldı. Toroğlu'nun manavlık yaptığı günlerden bir resmin üzerine, "Bunun dediklerini mi yapacaksanız, siz ne işe yararsınız?" yazısı konularak Federasyon'a ağır eleştirilerde bulunuldu..

Sitenin forum girişinde ise şu ağır görüşlere yer verildi.. Okumak için bir sonraki sayfayı çevirin..[page_end]

Federasyona Uyarımızdır !

Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu Kayseri maçında bir hata yaptı. Yayıncı kuruluşun tekrar tekrar gösterdiği olay görüntüleriyle, yine yayıncı kuruluşun tescilli Fenerbahçe düşmanı kabzımal eskisi maç yorumcusunun konuşmalarıyla  ve bugün gazetesinde yazdığı yazısının etkisiyle hem oynamama cezası verileceğini, hem de Emre`den milli takım kaptanlığının alınacağı yönünde duyumlar alıyoruz.

Yıllar boyunca Galatasaraylı futbolcuların bundan çok daha ağır hareketleri görmezden gelinirken söz konusu Fenerbahçeli bir futbolcu olunca belli ve tanıdık bir güruhun ortalığı ayağa kaldırması çok hiç de şaşırtıcı değil aslında.

15 Şubat 1998`de Ali Sami Yen Stadı`nda oynanan ve şu anda Merkez Hakem Kurulu başkanlığı yapan Oğuz Sarvan`ın yönettiği bir maçta, Galatasaraylı Tugay, Fenerbahçeli Okacha`ya aynı hareketi yaparken ne ceza aldı dersiniz? Hiç hem de koca bir hiç... Ne oynamama cezası aldı ne de milli takımla ilgili bir tasarrufta bulunuldu. Aksine adam milli takımı bıraktığını açıklamasına rağmen peşinden koşuldu.



Yıllarca Hagi`lerin, Bülent Korkmazların, Hakan Şükürlerin, Ayhan Akmanların bu tür hareketlerini seyrede seyrede bıkan bizler, Fenerbahçeli bir futbolcudan görmeye alışmadığımız bir hareketi görünce kendimizle çelişmemek adına Emre`yi uyardık.

Ancak hiç kimse bizi yanlış anlamasın. Emre`nin hareketi uygunsuzdur ama bunların çok daha ağırlarını yıllardır yapanlara karşı kimsenin sesini çıkarmadığı bir ülkede, sırf Fenerbahçe futbolcusu diye Emre`yi linç etmelerine asla ve katiyen izin vermeyeceğiz. Milyonlarca taraftar bu haksızlığa karşı Emre`nin arkasında olacağız.

Ulusoy`un karanlık döneminin ardından göreve gelen Mahmut Özgener hepimizi umutlandırmıştı. Ancak üzülerek görmekteyiz ki, kim daha çok ağlarsa, kim yürüyüş yapıp, kapılarına çelenk bırakırsa onun dediği oluyor.

Mahmut Özgener`e hatırlatırız, eğer Fenerbahçe düşmanlığı tescilli bu güruhun isteklerine uyarak Emre`ye ceza gelir ya da milli takım kaptanlığı elinden alınırsa protesto neymiş dünya alem görür. Bir kabzımal eskisi Emre`yi milli takımda görmek istemiyor diye yazacak ve bu istek anında yerine getirilecekse, bizim de sizden isteğimiz istifanız olur.

Günün Önemli Haberleri