Antalyaspor hazırlık maçında üzdü
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Ukrayna'nın Tavria Simferopol takımına 3-1 yenildi.
Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki karşılaşmaya Medical Park Antalyaspor Orkun, Erkan, Musa Nizam, Ivan, Tolga, Kerem, Sedat, Pedro, Musa Aydın, Mehmet Yılmaz ve Ali Zitouni 11'i ile başladı.
Medical Park Antalyaspor: 1 - Tavria Simferopol: 3
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Ukrayna ekibi oldu. 4. dakikada kullanılan korner vuruşunda topa iyi yükselen Ruslan Platon, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan itibaren rakip sahada baskı kuran ev sahibi takım, 12. dakikada Kerem Şeras'ın golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilkyarısı başka gol olmayınca 1-1'lik sonuçla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında da etkili bir oyun sergileyen konuk takım, Ruslan Platon'un ceza sahası içerisindeki sert vuruşundan bulduğu gol ile skoru 2-1'e getirdi. 89. dakikada Anton Shynder'in ayağından bir gol daha bulan Tavria Simferopol, sahadan 3-1 galip ayrıldı.