Antalya potada 2 transfer yaptı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Christopher ve Downey'i kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya'yı temsil eden Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Wayne Chism'den sonra Patrick Christopher ve Devan Downey'i transfer etti.

Antalya'yı yeni sezon Beko Basketbol Ligi'nde tek takım olarak temsil edecek Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı'nda transferde sona gelindi. Yeni sezon için genç ve dinamik bir kadro kuran turuncu mavili ekipte yerli oyuncuların ardından yabancı oyuncular da belli oldu. İlk transferi 1987 doğumlu Wayne Chism ile başlatan Antalya ekibi, son olarak Patrick Christopher ve Devan Downey ile el sıkıştı.

1988 doğumlu ve Califonia Golden Bears mezunu olan Patrick Christopher, geçen sene maç başına 15.6 sayı, 5.4 ribaund, 2 asist ve 1.6 top çalma istatistikleriyle oynadı.

Günün Önemli Haberleri