Ankaragücü yönetiminden şok karar!

Ankaragücü'nde sular durulmuyor. Karabulutları üzerinden atamayan yeni yönetim de şok bir karar aldı...

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayarak küme düşen Ankaragücü'nde 2.5 ay önce göreve seçilen yönetim kurulu, kongre kararı aldı.


Son dönemlerde kulüp içinde yaşananlar ve genel kurul süreçleriyle gündemden düşmeyen Ankaragücü Kulübü'nde, yeni bir genel kurul süreci daha yaşanacak.

Kulübün 2.5 ay önce gerçekleştirilen olağan genel kurulunda göreve gelen İlyas Ertan Sümer başkanlığındaki yönetim kurulu, yaptığı toplantının ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı İlyas Ertan Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda olağanüstü genel kurulun 20 Mayıs Pazar günü Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Sümer, ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci oturumun ise 27 Mayıs Pazar günü aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacağını kaydetti.

-Başkan adayları çalışmalara başladı-

Bu arada sarı-lacivertli yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından, başkan adaylarının da liste çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

İki başkan adayının özellikle kulübün mali tablosu üzerinde bir çalışma yaptıkları ve TFF'nin yeni sezonla ilgili ligden düşmenin kalkıp kalkmayacağıyla ilgili vereceği kararını bekledikleri bildirildi.

Günün Önemli Haberleri